الأحد، 9 يونيو 2013

فرخة محشية ولا اطعم

فرخة محشية ولا اطعم

فرخة محشية ولا اطعم





المقادير 


فرخة



بصل 





توم
صلصة (لو فى طماطم يبقى افضل)


2 مكعب مرقة دجاج


خضرة محشى


ارز انا استعملت بسمتى 





توابلى الخاصة(بودرة توم وبصل وكارى وكركم)





ملح وفلفل وشطة 



الطريقة



نغسل الفرخة كويس اوى ثم نعمل الحشوة 



نضع الارز ثم البصل والتوم
والصلصة ومكعبات الدجاج والتوابل والكبد والاوانص بتوع الفرخة





ثم نقلبهم جدا ثم نحشى الفرخة كويس ثم نخيط الفرخة بالابرة والفتلة علشان الارز ميخرجش فى الشوربة





ثم نضع الفرخة المحشية فى حلة بها ماء والتوابل الشوربة كالاتى(بصل وليمون وملح وفلفل وحبهان وورق لورو وقرفة)


ونتركها فى الحلة حتى تستوى ثم نصفيها فى المصفاة






ثم نضعها فى صينية مدهونة بالسمنة ثم نخرجها 





ونضعها فى سرفيس التقديم وبالف ه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق