الأحد، 9 يونيو 2013

الممبار المصري لعيونكم وعيون اختنا الحلم المستحيل

الممبار المصري لعيونكم وعيون اختنا الحلم المستحيل


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم
اول حاجة نحضر الخلطة نغسل الرز ونضيف له معجون الطماطم والملح والفلفل وشبت وبقدونس وملعقة نعناع يابسة وبصلة مبشورة بهارات وملعقة زيت علشان نساعد في سهولة الحشو
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

نغسل المصران باننا نقلبه علي ضهره ونكحت المادة اللزجة ونسيبه ربع ساعة في ملح وخل وبعدين نشطفه ونعدله بضغط المية بتسهل القلب والعدل ونبدا بالحشو باليدين ولو معرفتيش يبقي بقمع يكون واسع والطول في الممبار الل انتي عايزاه بس اسيب جزء فاضي في الاول وجزء فاضي في الاخر ويفضل لو تقطعيه صغير
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

اهم حاجة انه مايكون ممتلا كتير علشان الرز لما بيستوي بتمدد يعني لما احشي يكون في مسافة تكفي اني اضغط في الوسط زي الصورة

اغلي مية واسقط الممبار فيه واضيف شوية ملح واغطي بس اتابع الاستواء اطلع واحدة واضغط عليها لوطرية يبقي استوي
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

انشله من المية واحمره وقت الاكل في زيت
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

وتاكلوها بالف هنا وشفا
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

ملحوظة :ممكن تعملي كمية وتسلقيها بس ما تحمريهاش وتشيليها في الفريزر وتطلع في اي وقت علي التحمير
ويارب ينول رضاكم وان شاء الله ينجح معاكم ومعاكي اختي الحلم المستحيل واي استفسار انا تحت امركم
وكل سنة وانتم بخير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق