الأحد، 9 يونيو 2013

زي ما وعدتكم دجاج تكا والطازج تعالي وقولي لا للمطاعم ادخلي واحكمي

زي ما وعدتكم دجاج تكا والطازج تعالي وقولي لا للمطاعم ادخلي واحكمي


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
بعد ما نزلت الكنتاكي وعدتكم انزل تكا والطازج نبدا بتكا 
بسم الله الرحمن الرحيم

اول حاجة التتبيلة فرخة مغسولة كويس -ملعقة زعتر-ملعقة-مسطردة- كوب زبادي-ملح وفلفل-ملعقة ثوم مفروم-ملعقة صلصة
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

نقلب التتبيلةونتبل الفرخة كويس من كل الجهات ونسيبها في التتبيلة مدة مش اقل من 4 ساعات
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي

بعد مرور الوقت المطلوب ننقلها للشواية ولو الفرخة كبيرة ندخلها الفرن ثلث ساعة وبعدين ننقلها علي الشواية
اضغطي هنا لمشاهدة الصورة بحجمها الأصلي
تقدم مع الرز بالكاري وعادة مع الخضار السوتيه بس انا حطيت خضار مشوي



ايه رايكم
الطازج
التتبيلة:فرخةصغيرة-حفنة روز ماري -فنجان صغير عصير ليمون-ثوم مفروم-ملح وفلفل فنجان صغير صويا صوص
اقلب التتبيلة انقع فيها الفرخة اقل حاجة 4 ساعات

انقل للشواية

نقلب علي الشوايةبحيث تشوي من كل وجه وتقدم بالف هنا وشفا

وادي الطازج

وادي تكا وبالف هنا وشفا مستنية رايكم ودعواتكم بالرحمة لوالدايا

وكل سنة وانتم بالف خير

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق